Voor de leden van de JOA worden maandelijks activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn informatief, vergroten je kennis van de vastgoedwereld en/of zijn informeel en gezellig. Aanmelden voor deze activiteiten kan alleen als je lid bent en ingelogd bent.
Wil je een keer kennis komen maken? Dat kan, stuur dan een bericht via het contactformulier
Activiteiten 2019

Online Linkedin training voor JOA leden

LinkedIn! Social Media tijdverdrijf of onmisbare businesstool?

 

“Sta jij op LinkedIn”? Dan is het hoog tijd dat je in beweging komt en LinkedIn gaat inzetten voor jouw business.

In Nederland hebben 78.000 professionals in Real Estate een profiel. Onze klanten, leveranciers en concurrenten zijn er dagelijks actief om nieuwe contacten op te doen.

In één uur legt expert Richard van der Blom ons uit hoe je LinkedIn onderscheidend kunt inzetten om de groei van je business te ondersteunen. Als lid van een onafhankelijke LinkedIn denktank, en gebaseerd op meer dan 500(!) getrainde bedrijven levert hij ons in hoog tempo nieuwe inzichten en tips en tricks. Hoe bouw je een strategisch en klantgericht profiel? Hoe benader je prospects? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw berichten wel gelezen worden door je doelgroep? En nog veel meer.

Sloepentocht

Varen door de grachten van Amsterdam

Om 19:00 stappen we op voor de eerste live meeting sinds tijden. We gaan een rondje varen door Amsterdam en eten onderweg op gepast afstand van elkaar. Rond 21:00 meren we weer aan.

De JOA Borrel-Bingoshow

Komt dat zien!

First things first; eerst moet er weer eens goed geborreld worden! Als eerste activiteit hebben we daarom een virtuele borrel op de agenda staan. Omdat bijpraten over een scherm nou eenmaal niet werkt, hebben we voor het nodige vermaak gezorgd. Met de virtuele JOA Borrel-Bingoshow hebben we de gezelligheid van een ouderwetse bingo gecombineerd met ludieke opdrachten. We hebben een presentator geregeld die strak in pak vanuit de studio aan het rad gaat draaien. Hier wordt nog lang over nagepraat!

Bekendmaking bestemming Lustrumreis

12 maart: Cafe Restaurant Amsterdam vanaf 18:00 uur

Wie wil er nu niet weten waar we dit jaar naar toe gaan? Na Kopenhagen, Barcelona, Hamburg, Wenen, Belgrado, Marseille en Milaan heeft de Lustrumreiscie een geweldige stad in petto. Op 12 Maart zal de bekendmaking plaatsvinden in Cafe Restaurant Amsterdam. Vanaf 18:00 uur wordt er geborreld en zal er aansluitend met elkaar gegeten worden. Meld je aan!